Energiekrediet

Maak uw nestje milieuvriendelijker. Zo bespaart u meteen ook op uw energiefacturen.

Voordelen

    Mogelijkheid om uw krediet te verdelen in energiebesparende verbouwingen (minstens 50% van het geleende bedrag) en andere verbouwingen zoals een nieuwe keuken of badkamer.Eventuele premies lokale overheden en netbeheerder: ontdek alle premies op www.premiezoeker.beLagere energiefactuur: u verbruikt elke maand minder gas en elektriciteit en geniet toch van hetzelfde comfort. Iedereen wint, ook de natuur.

Contacteer uw kredietspecialist

Lees de infofiche

 

Representatief voorbeeld

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 16.000,00 EUR met een looptijd van 60 maanden, is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 4,29%, de vaste debetrentevoet 4,29%, de maandelijkse aflossing 296,17 EUR en het totaal terug te betalen bedrag 17.770,20 EUR.

Bereken uw

Kies het totaalbedrag van uw lening

Kies de looptijd van uw lening

 

 

euro/maand *
   

Jaarlijks kostenpercentage = vaste debetrentevoet: 4,29%

Deze berekening is louter indicatief en niet bindend. Contacteer uw Record-kredietspecialist voor een voorstel op maat.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Type lening: Startershypotheek, Light Home, Voordeelhypotheek, Klassieke kredietformule, Vaste Kapitaalaflossingen en Overbruggingskrediet, Hypo Plus en Hypo Light: hypothecaire kredieten met een onroerende bestemming. Renovatielening en Energiekrediet: lening op afbetaling (consumentenkrediet). Leningen onder voorbehoud van aanvaarding dossier.

Het Energiekrediet is een lening op afbetaling voor privédoeleinden onderworpen aan de wetgeving op het consumentenkrediet. Aanbod onder voorbehoud van voorafgaande aanvaarding door Record Credits en wederzijds akkoord. Uw aanvraag en de eventuele goedkeuring van uw aanvraag door Record Credits (na onderzoek van uw dossier) verbindt noch RECORD CREDITS, noch uzelf zolang de in de aanvraag meegedeelde gegevens niet geverifieerd zijn en u uw kredietovereenkomst niet ondertekend hebt.

Record Credits NV - Marnixlaan 24, 1000 Brussel, RPR Brussel - BTW BE 0403 263 642