Woonlening

Het nestje gevonden dat bij u past? Vind ook de woonlening die bij u past.

Record Credits is specialist in kredieten op maat. Samen zoeken we uit welke kredietformule bij u past. We luisteren naar uw ideeën en loodsen u door de kredietmogelijkheden die mee vorm kunnen geven aan uw eigen droomwoonst. Daarbij blijft u vrij om zelf te bepalen wat het best voor u werkt. Ontdek welke opties Record Credits te bieden heeft!

Record Credits denkt met u mee

    Flexibele looptijden: als u wilt lenen voor een huis, kiest u voor een looptijd tussen 5 en 30 jaar.Afbetalingen op maat: samen met uw kredietspecialist beslist u hoeveel u elke maand afbetaalt.Ontdek onze unieke renteformule 12/5/5 cap 3 
    - Twee jaar extra rentezekerheid tegenover 10/5/5 
    - Beperkte maximale rentewijziging (maximaal 3%)

Contacteer uw kredietspecialist

Infofiches

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Type lening: lening op afbetaling (consumentenkrediet) of hypothecair krediet met een onroerende bestemming, afhankelijk van het specifieke doel en de overeengekomen zekerheden. Onder voorbehoud van aanvaarding dossier.

De Woonlening is een lening op afbetaling voor privédoeleinden onderworpen aan de wetgeving op het consumentenkrediet. Aanbod onder voorbehoud van voorafgaande aanvaarding door Record Credits en wederzijds akkoord. Uw aanvraag en de eventuele goedkeuring van uw aanvraag door Record Credits (na onderzoek van uw dossier) verbindt noch RECORD CREDITS, noch uzelf zolang de in de aanvraag meegedeelde gegevens niet geverifieerd zijn en u uw kredietovereenkomst niet ondertekend hebt.

Record Credits NV - Marnixlaan 24, 1000 Brussel, RPR Brussel - BTW BE 0403 263 642