Wat kunt u verwachten?

Bij ons netwerk van kredietbemiddelaars kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Ze bieden u kredietproducten op maat van uw behoeften.

Een persoonlijke service en kredietoplossingen op maat van uw behoeften

Of u nu particulier of zelfstandig bent, Record Credits wil een kredietgever zijn bij wie u zich thuis voelt. U bent voor ons geen nummer. Integendeel: met een persoonlijke dienstverlening willen we een vertrouwensrelatie met u opbouwen. En dat op lange termijn.

Een persoonlijke aanpak

We willen u goed leren kennen. Aandacht voor de specifieke behoeften van elke klant vormen een essentieel onderdeel van onze activiteiten. We zijn ervan overtuigd dat we op die manier een volwaardige en kwalitatieve oplossing voor uw kredietbehoefte kunnen bieden. 

Samenwerking met 650 onafhankelijke kredietmakelaars

Record Credits heeft altijd gekozen om samen te werken met zelfstandige partners. De reden is eenvoudig: een onafhankelijke kredietmakelaar schept veel sneller een persoonlijke band met zijn klanten en kan hen ook beter opvolgen. Zo krijgt u de aandacht die u verdient. 

Kredietproducten op maat van uw behoeften

Voor Record Credits is het aanbieden van kwalitatieve kredietproducten op maat een prioriteit. Samen met u gaan onze kredietbemiddelaars op zoek naar de juiste oplossing voor uw individuele behoeften. En bieden we u een kredietoplossing voor elk sleutelmoment in uw leven.

Portrait of Peter Vincke Peter Vincke - Head of Record Credits

“Klanten stellen onze expertise en ons maatwerk op prijs. Maatwerk is nu eenmaal onze standaard.”