Renovatielening

Is uw keuken, badkamer of zolder aan een opfrisbeurt toe? Renoveer uw nestje tegen een voordelig tarief.

Waarvoor kunt u een Renovatielening aangaan?

    U hebt onvoldoende reserves voor de aankoop van materiaal.U wilt uw nieuwbouw graag in fasen afwerken.U hebt via uw hypotheeklening onvoldoende gebudgetteerd en wilt toch graag nog een aantal werken uitvoeren.

U kunt alleen een Renovatielening aangaan als u eigenaar bent van het pand dat u wilt verbouwen!

Uw voordelen:

    U beheert het budget: u kunt de aankoop van materiaal en de uitvoering van verbouwingswerken spreiden naar uw keuze.Geen extra kosten: er komen geen dossier- of notariskosten kijken bij het aangaan van die lening.Snel in actie: dankzij een snelle administratieve afhandeling kunt u meteen de handen uit de mouwen steken.Zowel voor grote als kleine werken: u kunt al lenen vanaf 2.500 euro. Zo hoeft u uw spaargeld niet aan te spreken.Looptijd tot 120 maanden: afhankelijk van het bedrag dat u nodig hebt, kiest u uit een looptijd van 6 tot 120 maanden. Voor grote bedragen betekent dat een lagere maandlast als u leent met een looptijd van 120 maanden.

Ontdek welke formule en welke maandlast het best bij uw profiel past bij uw kredietspecialist.

 

 

Contacteer uw kredietspecialist

Lees de infofiche

Representatief voorbeeld

Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 20.000,00 EUR met een looptijd van 60 maanden, is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 4,99%, de vaste debetrentevoet 4,99%, de maandelijkse aflossing 376,32 EUR en het totaal terug te betalen bedrag 22.579,20 EUR.

Bereken uw

Kies het totaalbedrag van uw lening

Kies de looptijd van uw lening

 

 

euro/maand *
   

Jaarlijks kostenpercentage = vaste debetrentevoet: 4,99 %

Deze berekening is louter indicatief en niet bindend. Contacteer uw Record-kredietspecialist voor een voorstel op maat.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Type lening: Startershypotheek, Light Home, Voordeelhypotheek, Klassieke kredietformule, Vaste Kapitaalaflossingen en Overbruggingskrediet, Hypo Plus en Hypo Light: hypothecaire kredieten met een onroerende bestemming. Renovatielening en Energiekrediet: lening op afbetaling (consumentenkrediet). Leningen onder voorbehoud van aanvaarding dossier.

De Renovatielening is een lening op afbetaling voor privédoeleinden onderworpen aan de wetgeving op het consumentenkrediet. Aanbod onder voorbehoud van voorafgaande aanvaarding door Record Credits en wederzijds akkoord. Uw aanvraag en de eventuele goedkeuring van uw aanvraag door Record Credits (na onderzoek van uw dossier) verbindt noch RECORD CREDITS, noch uzelf zolang de in de aanvraag meegedeelde gegevens niet geverifieerd zijn en u uw kredietovereenkomst niet ondertekend hebt.

Record Credits NV - Marnixlaan 24, 1000 Brussel, RPR Brussel - BTW BE 0403 263 642